Partners

De student-ondernemer van het jaar is een initiatief van UNIZO en de Stichting Onderwijs & Ondernemen in samenwerking met Proximus, ADMB, Zenito, KBC en Octopus.Unizo, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, is de grootste ondernemersorganisatie in Vlaanderen en Brussel. Ruim 85.000 ondernemers maken deel uit van UNIZO.

www.unizo.be

Proximus gelooft in zelfstandigen en kleine ondernemingen. Onze Bizz experten staan dagelijks voor jullie klaar met het nodige advies om jullie zaak zo efficiƫnt mogelijk te runnen of daar waar nodig te optimaliseren.

www.proximus.be

1.150 ADMB-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van ruim 180.000 ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden we op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies.

www.admb.be

Betere zekerheid voor ondernemers, daar werkt Zenito aan. Elke dag. Ontdek hoe jij met Zenito de start van jouw zaak perfect voorbereidt. Hoe zij jouw bedrijf helpen lanceren en hoe ze jou in zekerheid laten ondernemen. Met Zenito kies je voor ondernemen zonder zorgen.

www.zenito.be

Ondernemen betekent kansen zien en kansen grijpen, contacten leggen of creatief zijn. Als bank verzekeraar herkennen we dat elke dag opnieuw. KBC wil hierin een partner zijn.

www.kbc.be

Nomineer jouw student-ondernemer